Massage för oss i Torsby

Hej på er idag igen mina finaste läsare! Nu ska ni vara riktigt varmt välkomna in till bloggen. Det är så roligt att få skriva till er och berätta om de olika saker som pågår i mitt liv och så blir jag helt varm i mitt hjärta när jag läser era fina kommentarer. Nu kan jag ju inte krama om er allihopa även om jag önskar att jag kunde! Och nu till det som jag har på hjärtat idag! Jag som var i behov av massage i Torsby har funnit ett ställe som heter Ingmårhälsan. Jag har varit där några gånger nu och har blivit så otroligt avslappnad i kroppen. Det finns inga ord för att beskriva hur underbart skönt det här är och oavsett vilket syfte man har med sin massage så vet jag att på Ingmårhälsan, där kan man få hjälp med massage för att slappna av eller i värkreducerande syfte. Jag var inte riktigt medveten om det själv hur spänd jag var i kroppen mer än att jag brukade få starta dagen med ett par brustabletter Treo. Min nacke var stel och öm och ryggen värkte rätt så ordentligt emellanåt. Ingmårhälsan vänder sig till er som behöver massage i Sunne, Torsby eller i Munkfors.  

Jag brukar sällan ge andra människor några råd om vad de ska göra i den ena eller den andra situationen. Men när det gäller det här med massage så är det annorlunda. För att jag vet nu att Ingmårhälsan är ett ställe där många personer skulle kunna få hjälp. Så nu ger jag er ett råd i alla fall mina finaste läsare, gå dit! Massagen har gett mig ny energi och mindre värk i kroppen och detta önskar jag att ni också ska få uppleva!